ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Elementor #135528

Μια φράση του Όσκαρ Ούαιλντ, λέει πως «το να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι η αρχή μίας σχέσης που μπορεί να κρατήσει μία ζωή».

Δίνοντάς καθημερινά την αγάπη που προσφέρετε στα κοντινά σας πρόσωπα σε εσάς, αντιμετωπίζοντας τον εαυτό σας όπως την/ον καλύτερη/ο σας φίλη/ο, θα συνειδητοποιήσετε πως όχι μόνο θα αγαπάτε πιο ουσιαστικά τους γύρω σας, αλλά θα απολαμβάνετε περισσότερο την κάθε στιγμή, είτε είστε μόνη/ος, είτε με παρέα.

Στην τελική αν δεν αγαπήσετε πρώτα εσάς, πως μπορείτε να δώσετε αγάπη σε άλλους; Όσο και αν ακούγετε εγωιστικό, δεν είναι.

Αν μέχρι σήμερα, λοιπόν, θεωρούσατε πως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφορά μόνο happy couples και ερωτευμένους, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να αποφασίσετέ φέτος να γίνετε ο Βαλεντίνος του εαυτού σας

Είναι φέτος η χρονιά που πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη και να βρείτε όλα εκείνα χαρακτηριστικά είτε που σας αρέσουν είτε και όχι, και να τα αγαπήσετε.

Αυτός ακριβώς θα πρέπει να γιορτάσετε φέτος με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο, είτε είστε single, είτε σε σχέση: τη μοναδικότητά σας.

Το στυλ και οι επιλογές σας είναι επίσης κάτι που σας διαφοροποιεί από τους γύρω σας.

Είναι λοιπόν η ευκαιρία να σας κάνετέ ένα δώρο, το οποίο θα εκφράζει τη μοναδικότητά και το στυλ σας. Φέτος… be your own Valentine, με αγορές που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως η αγάπη και ο έρωτας είναι δύο συναισθήματα τόσο μοναδικά, όσο εσείς!

Εμείς στο SHOEBOX βρήκαμε κάποια μοναδικά κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα και την μοναδικότητα σας σε κάθε σας εμφάνιση και σε κάθε περίσταση.

Βρείτε πιο κάτω μερικές από τις προτάσεις μας.