ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

SHOEBOX δώρα για εκείνην, εκείνον και τα παιδία

 

Ο Δεκέμβριος είναι ίσως ο πιο συναρπαστικός μήνας ολόκληρου του χρόνου, είναι ο μήνας της αγάπης, της χαράς, της γιορτής και φυσικά της ανταλλαγής δώρων. Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά σας και οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; οικογένεια, φίλους και συναδέλφους. Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού όλοι θέλουν το δώρο τους να είναι  κάτι ξεχωριστό που θα εντυπωσιάσει το άτομο που θα το παραλάβει.

Εμείς, η ομάδα του SHOEBOX θα σας προτείναμε ένα ζευγάρι παπούτσια, τι άλλο φυσικά! Και όμως, ένα δώρο θα πρέπει να είναι όμορφο αλλά παράλληλα και χρήσιμο για να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια εκτός από ωραίο είναι και ένα χρήσιμο δώρο που σίγουρα θα το ευχαριστηθούν μικροί μεγάλοι. Να είστε σίγουροί πως όταν θα τα αφοράνε θα τα χαίρονται τόσο αυτοί όσο και εσείς.

Για εκείνη

Οι γυναίκες λατρεύουν τα ρούχα, τα αξεσουάρ και φυσικά τα παπούτσια, οπότε ένα ωραίο και ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια είναι μία πολύ σωστή επιλογή για εκείνην. Είτε είναι η γυναίκα σας, η αδελφή σας, η μαμά σας ή κάποια  φίλη σας, στο shoebox μπορείτε να βρείτε επιλογές που να ταιριάζουν σε όλες. Έχετε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα από πολύ ιδιαίτερα κομμάτια και μοναδικά κομμάτια μέχρι και τα πιο κλασσικά και basic.

Δείτε μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίσαμε για εσάς.

Για εκείνον

Μπορεί οι άντρες να βαριούνται τα ψώνια αλλά δεν λένε ποτέ όχι σε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια. Ιδιαίτερα οι άντρες που ασχολούνται πολύ με το στυλ τους αγαπούν αυτές τις λεπτομέρειες και ένα τέτοιο δώρο θα τους δείξει ότι ασχοληθήκατε αρκετά με την επιλογή του δώρου τους!

Δείτε πιο κάτω ποια κομμάτια θα ήτανε ιδανικά για εκείνον.

Για τα παιδιά:

Ίσως να πιστεύετε ότι τα παιδιά ενθουσιάζονται μόνο με τα παιχνίδια, αλλά κάνετε λάθος! Ένα εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο ζευγάρι παπούτσια θα τα ενθουσιάσει τόσο πολύ που θα θέλουν να τα φοράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο Shoebox μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφες επιλογές τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα για τα παιδιά σας που συνδυάζουν εμφάνιση αλλά και άνεση!

Δείτε μερικές προτάσεις!