Ποιοι είμαστε:

Το SHOEBOX είναι η πρωτοποριακή αλυσίδα καταστημάτων υποδημάτων μόδας και άνεσης στην Κύπρο, που ανήκει στην Christou Bros Trading Limited, μια αφοσιωμένη και καθιερωμένη οικογενειακή επιχείρηση από το 1989.


Το SHOEBOX έχει εξελιχθεί σε εθνικό κατάστημα λιανικής λόγω του πάθους και της αφοσίωσής του στην αριστεία. Έχουμε δεσμευτεί να πουλάμε υψηλής ποιότητας, κομψά, άνετα παπούτσια σε πολλές χιλιάδες πελάτες μας μέσω των 14 καταστημάτων SHOEBOX και του on-line καταστήματός μας. Παρέχουμε μεγάλη αξία και ικανοποίηση στους πελάτες μας όσον αφορά την ποιότητα των αγαθών που εμπορευόμαστε, την ανταγωνιστικότητα των τιμών μας και την ποικιλία των επιλογών που προσφέρουμε, για όλη την οικογένεια.

Καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να καινοτομούμε, δεν ξεχνάμε ποτέ τις αξίες που μας έχουν κάνει την επιχείρηση που είμαστε σήμερα – αντιμετωπίζουμε τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας με ειλικρίνεια, ακεραιότητα και σεβασμό.
Το SHOEBOX είναι το ιδανικό κατάστημα για casual, επίσημα και αθλητικά παπούτσια για όλη την οικογένεια. Θα βρείτε όλα τα στυλ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Είμαστε οι επίσημοι διανομείς των ακόλουθων εμπορικών σημάτων στην Κύπρο: Rafaela Belgini, Miss Belgini, Incanto, Reverse, Southport, Kido, Coo, Boston, Foot Comfort, Piccadilly, Imac, Carrera, Sergio Tacchini, Garvalin, Agatha Ruiz De La Prada, Biomecanics, Disney, Unisa, Asso, Laura Biagiotti, Kido και Adidas

Δήλωση αποστολής:

Θέλουμε οι πελάτες μας να περπατούν ευτυχισμένοι με τα παπούτσια υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται για άνεση σύμφωνα με τις σημερινές τάσεις της μόδας! Ικανοποίηση των αναγκών των γυναικών ανδρών και παιδιών!

Όραμα:

Την συνέχιση της ανάπτυξη των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.